Meubelambacht uit Oirschot Dagelijks geopend op afspraak Bekend van VT Wonen

Korting Woonmaand actie: ontvang 5% korting op een nieuwe tafel met code Woon5. Ontvang 10% korting op een tafel met stoelen in onze toonkamers.

Plat ovale tafel Gilo

Deze plat ovale eettafel heeft een luchtige uitstraling. Het mooie ranke onderstel past prachtig bij een een modern plat ovaal blad. Doordat de poten niet meteen aan het tafelblad lijken te zitten, krijg je een luchtig geheel. Het onderstel kan gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur. Onze poedercoating is sterk en geeft een goede bescherming.

Het blad van eikenhout is 3 cm dik en stel je samen in de configurator. Authentiek eiken geeft de tafel een stoer karakter. Het tafelblad wordt afgewerkt in elke gewenste kleur. De bladen Van Tafel zijn zo behandeld dat ze zeer goed beschermd zijn tegen kringen en vlekken en ze zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Stel jouw eigen tafel op maat samen of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

  • Een attentie bij iedere aankoop
  • Geen bezorgkosten bij levering begane grond in NDL en BLG
  • Staat je gewenste tafel er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen alles maken.
6 - 8 weken Vanaf 1.689 incl. btw.

Andere wensen of afmetingen?

We bespreken graag samen je wensen, zodat jouw tafel straks perfect in het interieur past. Ook andere hoogtes en afmetingen zijn mogelijk!

Aangepaste afmetingen
Vanaf 1.689 incl. btw.
Wissen
Indien je voor houtstructuur noten kiest, kun je bij kleur/afwerking blad in het volgende blok enkel kiezen voor noten olie of noten lak of noten ultra matte lak. Heb je hier vragen over, bel of app dan gerust.